Satana Pe Gheatza

Smile & Fly

sâmbătă, 23 iunie 2007

Disclaimer


Sau.altfel zis, ce nu o sa fac eu pe blogu asta sau de ce fac ce fac,etc.

1. nu o sa pun poza cu mutra mea, nu e treaba nimanui, e stupid, patetic si useless. si nu intereseaza pe nimeni oricum. si daca intereseaza pe cineva..ups,problema lor, i'm not interested in dating, mating, meeting,etc. si mi se pare de-a dreptul moronic toata povestea oricum. si cine stie, nu vreau sa devin prea famous si sa lose all my privacy si sa imi ceara oamenii autografe prin supermarketuri ( de obicei, real, in sibiu, in weekend, in negru, cu oki albastri si injurand ca iar mi-au cerut fututii de la paza sa las rucsacu la intrare. i'll be found staring at candy. for hours.)

2. nu o sa dau private details, de genul ce am facut azi, sau ce mai face pisica mea, sau ce fericita sunt eu cu my *** si ce pornosaguri am facut azi-noapte, ce urmeaza sa fac maine la ora x, nu o sa public poezioare dulcege si atat de peste-tot si dupa aia sa cersesc niste good reviews,...nu o sa discut stiri,politica,sport,curs valutar..,that stuff only makes me sick&wanna puke my gutts

3. nu o sa cer parerea cuiva in legatura cu ceva,ever! daca vreau sa vad daca my wedding dress kiar e nice,o intreb pe una din fetele mele,daca vreau sa stiu how my ass looks in these panties,i'll ask my ***, daca vreau sa stiu ce ar trebui sa iau pt diaree,o sun pe mama. u get my point. i don't need aproval from strangers i've never met,never will and don't give a rat's ass about anyway. people who do that are pathetic and should be put to sleep. permanently.

4. de ce scriu aici,you may ask? pai...uhmmm...nu ca as simti eu vreodata nevoia sa ma justific,dar o fac pentru ca imi place la nebunie sa scriu,mai ales despre nimic,si imi place sa ma prefac ca am audience--sau ca peste o mie de ani,the few remaining humans will find all this stuff i've written and say "shit,dude,there was one intelligent human being back then after all",and include me in school books,built statues of me,name space corridors after me and so on. yes,i do believe i am superior to..stuff. It is a healthy attitude and i reccomend it to everybody. Especially to lonely talented inseccure girls living in obscure places of the planet, such as i. Many others similar to us have done it. And have eventually become either great writers or great prostitutes.

5. nu o sa scriu neaparat cu majuscule/punctuatie adecvata sau neaparat in romana sau neaparat coerent sau de bun simt. it's called stream of consciousness,look it up .

6. to be continued, e tarziu si mi-e lene..

Disclaimeru disclaimerului: desigur,pot oricand sa incalc oricare din "poruncile" astea, i can do whatever i want,i am the one,satanapegheatza,Puficotu' Pacatos *grin*

Niciun comentariu: