Satana Pe Gheatza

Smile & Fly

duminică, 24 iunie 2007

Vine sfarShitu lumii!!

Ma gandeam eu asa intr-o zi...la ceva genial,evident...why don't people see that we're all meant to..not be here? What i'm trying to say is that humanity shouldn't be here anymore. chiar nu. doesn't anyone see the signs? Of course not,not everybody is ready (*as cynical as i am) to face the obvious : we're extinct. Adica we should be. Dar ne agatam de viata ca un hoit nesimtit care oricum nu mai are nici un sens pe planeta asta, sau ca o scama sau snot sau .. e chiar trist. In fine, sa vedem: why people are gonna go away in flames pretty soon:

-suntem ..out of date,si nu mai e loc de updates; nimic din ce facem nu mai e natural, dar oricum nu intereseaza pe nimeni, natural is not fashionable anymore,the seventies are gone..

-we're not fit to live,evident; cine mnezau mai are vreo sansa sa survive fara nush cate vaccinuri,medicamente,vitamine,suplimente,regimuri alimentare,clisma,tralala?

-cati dintre noi,astia "tineri", adica sub 25 de ani,o sa ajungem la 50 de ani fara a triple by-pass??hahaahaa,ce gluma buna!None of us,stop living a lie.

-sau..stiati ca doar in ultimii doi ani s-a triplat numarul de babies born with brain tumors? Sau severe heart diseases? Cancerul si leucemia si aids sunt in floare..desigur aici nu vb despre lumea a treia,africa si d-alea,it's pointless,aia e cu totul alta poveste,they're gonna outlive us,if we don't taint them as well..

-we're mutating. Nu observa nimeni ca muritorii au din ce in ce mai putin par?? It's damn scary! poluare,products,neinteresant,but nowadays even teenage girls dont' have as much hair on their heads as they used to. What ever happened with the princesses cu coame si cosite si coade groase cat sa se catere printu in turn si get in on?? Si varsta la care guys start losing hair e de-a dreptul fuckin unbelievable. Si for god's sake,nici nu mai stiu cand am vazut ultima oara o muiere mustacioasa!!acum cativa ani erau peste tot..mi-e frica.

-mai nou,femeile aleg sa isi extirpeze sanii,to avoid breast cancer. Una din 3 has it,in forme mai grave sau mai usoare. Cancer la prostata sau chisturi sound familiar? Concluzie: our reproductive organs se cam duc dracu,ceea ce e destul de grav.. zic eu. Ok,test tube babies,adusi la maturitate in utere de vaci sau scroafe, dar pana cand??

-altceva..a,da,razboaie stupide si obscene,virusi indestructable,bombe atomice,calamitati, se duc dracu the water supplies, pamantul cultivabil, fauna, vegetatia, aerul e otravit, clima o ia razna,se topesc ghetarii, taifunuri,uragane,tornade daily, toata planeta o sa fie un imens desert.. Suna a poveste din apocalipsa (*the book,as in the bible), dar if u watch the news...nu mai pare nici implauzibil,nici indepartat..

The honorable thing to do would be mass suicide. Really. Nu mai are rost,too late now. Si oricum n-ai cu cine sa incepi o revolutie mondiala, o sa te ia toti cu "it is unlikely,i repeat,it is unlikely","god is with us", "humankind is forever","cum am dus-o pana acuma o sa o ducem si d-acuma incolo,mamaie". My ass. Mai bine get a gun, impushca as many as u can and then kill yourself. De fapt,lasa, mai bine shoot yourself decat and be a goddam martyr.

(DESIGUR, eu nu imi asum responsabilitatea pt moronii care o sa si faca asta. Eu zic asa: make ur pathetic little life meaningful. Adica fa o lista cu ce ti-ai dorit intotdeauna sa faci dar ai crezut k o sa ai o viata intreaga sa le faci....and get to it!! I have.)

-si desigur ar mai fi un motiv...ce se intampla cu cei care inca mai au un suflet si ii doare prea tare sa vada ce se intampla si sunt prea singuri si vad cum se coboara intunericul si trebuie sa faca vocile din capul lor sa taca...si mai au un pic de demnitate si nu mai gasesc alinare nici in alcool nici in drugs asa ca...

M-am enervat. If i don't stop now,asta nu o sa mai fie rant,ci fiere. Mai sunt semne dar ajunge pt o duminica

Un comentariu:

Anonim spunea...

O_o holy grasshoppers!
Nu m'am gandit la asta pana acum....
I CANOT DIE YET! I STILL HAVE SOME PEOPLE TO RAPE!