Satana Pe Gheatza

Smile & Fly

marți, 26 iunie 2007

Cam deprimant...


uhmm...it just hit me. mai toata lumea a auzit de estimarea aia,cum ca 1/3 din viata ne-o petrecem dormind,nu stiu cat mancand,nu stiu cat facand nu stiu ce... dar s-a intrebat oare cineva cat timp pretios,timp we'll never get back..petrecem waiting?? just waiting. not doing anything in particular,just...stand pe aproape si asteptand ceva. ar fi kiar deprimant un calcul.

numai daca stai sa te gandesti asa,in mare,suna al naibii de scary..asteptam toata viata! waiting instead of living.

de cand esti bebe pana mori, astepti sa vina chestia aia cu lapte in ea, sa fii skimbat si culcat, sa ti se aduca jucaria, sa iti vina randul la mos craciun,sa vina mama sa te ia de la gradi, sa ti se strige numele din catalog, sa se aduca tezele, sa treaca ora, sa vina tata acasa sa ii ceri bani, sa iti creasca sani sau alte chestii, sa inceapa filmul, sa te sune prietena, sa plece ai tai odata la tara, sa gaseasca naiba prezervativul ala, sa iti vina ciclul, sa te faci mare si sa pleci de acasa, sa se afiseze notele la examen, sa nu mai ai cosuri, sa vina autobuzul, sa fie randul tau la casa, sa vina un taxi, sa vina vara, sa apara fat-frumos, sa iti vina si tie randul la fericire, sa apara un job mai bun si o chirie mai mica, sa te ceara de nevasta, sa ajungeti la hotel, sa apara bebe, sa nu mai fie atat de ocupat si distant, sa vina acasa ca e trecut de miezul noptii, sa fie gata actele de divort si sa-ti vezi de viata ta, sa vina aia sa taie cablul, sa scada preturile la varza si rosii, sa vina odata fata aia de la discoteca sa poti dormi si tu azi, sa moara saraca mama s-a chinuit destul, sa isi caute de lucru fata asta daca tot nu e in stare de facultate si sa plece de acasa, sa vina nepotul, sa se si marite fata, sa vina al doilea preinfact, sa mori odata nu mai are sens am obosit sa tot astept pentru prima data in viata asta sa imi iau viata in maini..unplug

morala povestii: u can't stop the waiting,but don't forget to live while you wait..nu vreau eu sa par filozofu lu peste, dar e un pic ciudat sa ajungi la 23 de ani si sa iti dai seama ca s-a dus naiba o treime din viata ta,sau poate si mai mult,cine stie? dap,definetely creepy.. deci...ce incercam sa spun? mda, ceva de genul, cat astepti,daca nu ai de ales decat sa astepti...fa si altceva,nu lasa timpul sa treaca d-aiurea, invata ceva,citeste, bake a pie, meet new people, listen to some new music,suna tu, tricoteaza un pulovar, bla bla bla. Time Flies,no surprise...

2 comentarii:

Anonim spunea...

doamne dumnezeule ce retardat/a, imbecil/a esti! acum realizez ca e lumea plina de oameni din astia "bloggeri" care vorbesc fara sa transmita nimic! si pe deasupra va mai dati si aere de mari talentosi! satan fie cu tine! :))))

Kathryn Khaos spunea...

Sa mor yo, so to say, nici nu stiu daca sa ma deranjez sa raspund. sunt un pic induiosat. ma bucur ca te-am ajutat sa ai o revelatie, i really do. totusi, daca ai avea un pic de creier-cat de putin ,acolo, cat un rahatel de puric- , ti-ai da seama ca eu nu sunt Dumnezeu sau tactu, ca sa spun ceva ce iti va schimba viata,sa te ghidez, sa iti ofer lumina spirituala, sa "transmit ceva". trista generatie de indoctrinati. literatura-ca asta fac eu aici- nu are scop didactic,moralizator,militant,etc. Ever heard of "ARTA PENTRU ARTA"?Do some reading-teorie literara, estetica,etc.-si o sa te convingi.

Si Tu, dragul meu anonim parlit, esti cel care pierde momente pretioase din viata citind bloguri ale unor loseri ca mine. Tzeapa ta. Dumnezeu fie cu tine, caci a ta va fi imparatia cerurilor. peace.

P.S. pentru fanii mei: Disclaimer : uneori, implicarea in astfel de activitati triviale-raspuns la dejectiile acide ale unor astfel de maimutoi care critica deampulea- poate avea efect terapeutic. Desi sunt deprimante asemenea manifestari flagrante de human stupidity...iti mai omori plictiseala intrand in genul asta de polemici de cotetz.