Satana Pe Gheatza

Smile & Fly

duminică, 11 noiembrie 2007

Se intoarce.


Mi-a murit muza. Am fost intr-o croaziera de lux in jurul lumii. Mi-a murit pisica si am fost in doliu. I got arrested pentru trafic de inteligenta si spirit. Mi-a fost lene. But what really matters here e ca satanapegheatza se intoarce( uuuu, m-am referit la myself la persoana a treia!!dude, cat de ..penal), si sper sa ma tin de treaba de data asta.

Adevarul e ca exista motive obiective pentru care mi-am abandonat vocatia de a abera cu gratie: nu am avut net/timp (vacanta, acasa, tv, lenevit, mai o iesire pe la Peninsula, prin Sibiu, aventuri, ne-a dat gazda afara din senin, adrenalina, sunat la anunturi din ziar-indeletnicire mai de c*c*t si deprimanta nu exista-, cersit loc in camin, dar mai intai dormit clandestin pe la prieteni-traiasca prietenii-, apoi scoala, bla, bla, diverse ocupatii studentesti/ de supravietuire, scurta cariera de bartender sau ceva la un bar de fite de pe centrul Capitalei Culturale Europene- ce nu face omu pt bani-, bla bla, un oribil acces de lene cronica si fara speranta...).

Dar acum incerc sa imi revin. Nu de alta, dar mi-e rusine de mine. De data asta speram sa ma fi maturizat un pic, sa nu ma plictisesc atat de repede, ca un copil de o jucarie noua, shiny si chitzaitoare. But it's what i do, what i am : i start doing something i'm really excited about, i keep doing it until cineva avizat si care stie ce spune zice ca i'm good at it si dupa asta i drop it as fast as highschool rock chicks drop their panties. ooops. I'm a horrible human being, i know.


Anyway, intre timp, am mai avut eu revelatii, doar ca nu le-am pus pe hartie, si au ramas ingropate undeva intre multiplele circumvolutiuni ale greierasului meu..pacat. Ar fi putut schimba viata cuiva, cine stie?? Bu-fuckin-hu.
This reminds me - tot ce se intampla in tara asta e de c*c*t. Rau. Am fost ill and in need of treatment. Need i say more? Cate capre batrane si incompetente sau urangutani libidinosi deghizati in doctori a trebuit sa put up with? Cate diagnostice diferite am primit? Cate carute de bani au zburat-fal-fal- din buzunarele parintilor mei?(doar nu ale mele, i ain't workin', no sir, sunt inca o lepra traind-pe-spinarea-altora-sub-masca-studentiei-si-vai-cate-examene-am-si-nu-am-timp-de-job-dar-lasa-ca-asta-e-ultimul-meu-an-de-libertate. E,acu si eu exagerez. Totusi, intre cursuri, sala de lectura&all pt lucrarea de licenta, practica-predat engleza la o scoala generala, my precious, cookin&fun, nu mai ramane prea mult timp... :P ) Cati kilometri de trimiteri, adeverinte, fise, retete in diverse culori, stampile lipsa, numere de inregistrare, pachete de cafea, telefoane, pile, mofturi, mitocanii.....

Sau, si mai bine, hai sa dau un exemplu. Acu cateva zile, frig imputit afara, dormeam atat de pufoooos sub plapuma, dar suna ceasu la 7(!!!oribil) si gotta go...spitale, my favourite places in the whole wide world. namol lipicios, bolnavi livizi si ametiti in pijamale dupa tigari si biscuiti picnic la chioscurile din curte, masini inghetate care nu mai porneau, bajbait pe coridoare crowded, smelly&dark, doctorite/asistente(dreacu sa le ia) nepasatoare(nu stiu, nu stiu, eu nu sunt de la sectia asta, pe un ton de-a dreptul pula-mea-mars-de-aici-nu-ma-deranja-pe-MINE-plebeule), gasit intr-un final locul pe care il cautam -care de fapt nu era in spital in the first place, ci in curte!! si intru eu acolo- o cladire fara etaj, cu vreo 3 usi si cam atatea ferestre, pe care scria, sus, laborator recoltari... - , pe usa deschisa, ca omu. si era un mort pe masa. da, un MORT. Am simtit piureul si chiftelutele din seara trecuta fix in gat. un mort, mare, gras, acoperit cu un cearsaf, cu o mana atarnand in gol. Mai pitoresc de atat.... Desigur, intrebari de genu : CE MAMA DRACU CAUTA ACOLO, sau de ce nu era pazit, ar fi logice. Nu ar avea sens sa ne intrebam de ce era usa deschisa, mirosul raspunde la asta din prima. Si doctorul si asistenta faceau glume macabre, bla, bla. Urasc spitalele.


Anyway, eu zic ca e destul pt un comeback. So let's just call it a day...

Niciun comentariu: