Satana Pe Gheatza

Smile & Fly

vineri, 1 februarie 2008

Ba, ma lasi???

Sa mor io, nu pot sa cred! Exact cand credeam ca s-au mai potolit neghiobii...plm, cica si anul asta e Apocalipsa!!! IAR?? Chiar incepe sa ma irite faza asta, de pragul de plictiseala am trecut de mult. De ce trebuie sa prevestim sfarsitul lumii in fiecare an? Nu putem sa sarim unul? Acum eu inteleg ca paranoia si frica sunt himere cu puteri nebanuite, ca e in firea noastra de animale bipede sa ne temem de moarte, ca e marea anxietate post-industriala si post-belica, plaga venita la pachet cu era post-atomica...dar hai sa fim seriosi! Hai, nu zic nimic de faza cu asteroidul, care vine ba maine, ba in 2029, acolo of fi calcule, mai mult sau mai putin relative...dar in fiecare an mai iese la iveala un manuscris, mai e decodat un rahat criptat si BUM! Brand New Apocalypse.

Penal. Numai asa, facand o recapitulare succinta: in 1999=armageddon pt ca 1999=1000+999 (666 intors. Da, a fost si un film pe faza asta, cu numele asta, cu nenea ala.), in 2000 Marea Isterie (aoleo, maica, acuma chiar vine. Si ghici ce? N-a venit nimeni.), a mai fost un an, imi scapa acum care, la care, daca faceai nush-ce-combinatie cu nush-ce-algoritm, iesea nush-ce-rahat-mascat, apoi marele 2006, cu mai multe episoade: fatidicul 06.06.2006{declarata mai apoi ziua inter/nationala de batut emoz}, izbucnirea Marelui Razbel, ultimul, faza demonstrata si de date furnizate de predictiile incriptate si verificate si adevarate si de necontestat din manuscrisul unui-nene-faimos-imi-scapa-si-asta-sunt-ciufulita-si-mi-fuge-mintea. A, ba nu, era ceva decodat din Biblie! Ce Nostradamus, ce Baba Omida?? Direct la Biblie.

Si acum, mai nou, aflu din greseala ca nu numai Teribilul Asteroid care ne da tarcoale, dar si {iar???} Marele Razboi e prevestit de Biblie {iar??} pentru anul asta. Din nou, dubioase coincidente numerice, legaturi de-a dreptul imbecile dintre formulari lapidare si state/personalitati/evenimente din zilele noastre. DUDE! Asa de prosti suntem {i.e. omenirea, in general, eu nu ma simt}???

Si iar se sinucid secte intregi de dobitoci convinsi ca se apropie Apocalipsa( prin Rusia), rezulta "cerurile sunt deschise" si moronii (luandu-si cu ei si copiii) ajung direct in Rai. Bah, daca atat ii duce capul..good riddens.

Si desigur, retardatii planetei, americanii, traiesc cu impresia ca Armaghedonu' are doua episoade:1. 9/11 (=pedeapsa divina, noua Sodoma&Gomora. Has a nice sound to it, ain't it?). 2. cand ...aoleo...Uniunea Europeana va ataca si distruge S.U.A. (Pazea ca suntem noul Bin Laden.)
Pot sa vomit? May I? Mi-e sila.

Concluzii:
1. daca vrei neaparat sa vezi ceva acolo unde nu e, dar te holbezi suficient intracolo..o sa-l vezi!
2. tot rahatul asta e o mare propaganda dezgustatoare initiata de fanatici religiosi, care vor sa sperie prostimea prin cea mai puternica arma pe care o au: compilatia sangeroasa numita Biblia.
Scopul: speriati si panicati si fara speranta, prostimea se va intoarce acolo unde ii e locul, in sanul caldutz al Mamei Biserici. Aducand cu ei si portofelele lor, evident. Ca doar n-au picioare sa vina singure.
3. Fuck technology, fuck progress, fuck science, hai fugutza inapoi in pesteri si bordeie! Hai sa citim viitorul in ghioci, frunze si laturi de caine si scutece, sa ne sacrificam copiii pentru recolte bogate, sa platim gras pt iertarea pacatelor&pentru un loc mai in fata in Rai. DISGUSTING.

Un comentariu:

Anonim spunea...

da, plictisitoare faza cu apocalipsele anuale si religiile si profetiile si etc. eu sunt de parere ca Biblia este o carte interesanta din simplul motiv ca este. nu trebuie cautata nici o interpretare, nici un sens ascuns, daca o citesti ca pe carte si nu incerci sa scoti nus ce cult al gainii de ziua a 5a poate o sa gasesti o sursa de entertainment.