Satana Pe Gheatza

Smile & Fly

marți, 12 februarie 2008

Tot romanu' e al mai al dracu'

Da, suntem un popor de eroi, survivors, care a trecut prin numeroase atrocitati si nenorociri, invazii, ocupatii, bla bla. Si exista si o explicatie. Nu, nu dragostea de tara si popor si dumnezeu, desi i s-ar putea spune spirit de neam : ne doare-n cur! Orice s-ar intampla, romanu tot o scoate la capat, ba chiar se si alege cu ceva din chestia asta. Avem asa..cum sa-i zic, o insensibilitate inascuta, o carapace protectiva, un fel de "plm, asta e", ceea ce e o chestie foarte tare si utila. Altii se agita deampulea, sufera pentru binele semenilor, al planetei...neah. Exemplu: most people i know s-au distrat copios la 9/11 on t.v.; i remember cum frati-miu radea cu lacrimi tinandu-s de burta: "a mai sarit unu, ui la el cum zboara!!"

Sau, getting closer to the point: gripa aviara la romani. Da, e mortala, da, e peste tot, da, e si la vecinu, dar lasa, ca fierb gaina si moare aviermele ala din ea si e numa buna de ciorba! Si asa trebuia sa se duca bietii oameni in costume d-alea ca la ebola, prin beciuri si cocini si prin hambar, in butoi, in pod, la streasina, sa caute gaina lu tanti mitza. Dar n-au fost toti asa de iresponsabili! Nu, unii dintre noi s-au dovedit a fi cetateni de nadejde! Dobby, surioara mea de corazon, care e as princess and lady as a hysterical rock chic can be, tocmai mi-a impartasit cat de matur si responsabil s-a purtat ea in timpul epidemiei si campaniei de euthanasiere : s-a distrat! adica a mers la tzara, in curte, cineva a sucit gatul gainilor, ea si-a sumes manecile, a facut gainile gramada, a turnat benzina pe ele si foc! :)) si le mai intorcea din cand in cand cu furca, si asculta rammstein in batatura, sub dud! i can just imagine that, pe dracea cu fetisoara ei sadica, cu furca si gramada de gaini arzande...da, ba, e bine sa fii roman, imi place. Eu probabil ca as fi plans cu lacrimi de crocodil, "biata Rosia, saraca Porumbaca, cine mai face car-car prin curte??"...i'm a disgrace to this nation.

Iar am impresia ca am scris ceva dampulea. Nevermind. Asa mi se intampla cand lucrez cu prefabricate (idei bune, dar nevalorificate la timp)

3 comentarii:

Anonim spunea...

romanii iz da shitz, hai cu maneaua!

Anonim spunea...

… Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your satanapegheata.blogspot.com website on complete autopilot - building backlinks and getting your website on top of Google and other search engines 1st pages, so your site finally can get laser targeted qualified traffic, and so you can get lot more visitors for your website.

YEP, that’s right, there’s this little known website which shows you how to get to the top 10 of Google and other search engines guaranteed.

I used it and in just 7 days… got floods of traffic to my site...

…Well check out the incredible results for yourself -
http://magic-traffic-software.com

I’m not trying to be rude here, but I believe when you find something that finally works you should share it…

…so that’s what I’m doing today, sharing it with you:

http://magic-traffic-software.com

Take care - your friend Jennifer

Anonim spunea...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your satanapegheata.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com